Update maatregelen

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van deze week, hebben we ook bij de Voedselbank de regels weer aangescherpt. Hieronder volgen ze:
– Vrijwilligers gaan de pakketten ’s avonds weer in de auto zetten. Cliënten blijven dus zelf in de auto zitten. We willen het aantal bewegingen en contactmomenten beperken. De dozen worden uit de auto gehaald door vrijwilligers en de voedselpakketten erin gezet.
– We proberen met maximaal 14 personen tegelijk aan het werk te zijn. Dit heeft gevolgen voor de planning van oktober. Houd wijzigingen via de mail in de gaten.
– ’s Avonds dragen we in de loods allemaal een mondkapje. Neem hiervoor je eigen mondkapje mee! Ook chauffeurs worden geadviseerd een mondkapje te dragen in de bus. Parkeerwachters hoeven buiten geen mondkapje te dragen; wel als ze in de loods wat moeten halen/brengen.
– Vrijwilligers die in de zorg werken mogen even niet meer komen. Meld je even bij de vrijwilligerscoördinator af als je in de zorg werkt (als je dat nog niet gedaan had).
– Als je zelf denkt dat het beter is dat je even niet meer komt (om leeftijd of gezondheid), laat het de vrijwilligerscoördinator weten.
En verder voor de vrijwilligers… een herhaling:
– was je handen heel goed voordat je komt
– ontsmet je handen bij binnenkomst en draag handschoenen
– draag een mondkapje als je ’s avonds vrijwilligers bent
We hopen dat we weer op jullie medewerking en begrip kunnen rekenen. Alvast heel erg bedankt!