Avondklok (consequenties vrijwilligers)

Beste vrijwilligers,

Zoals jullie weten zal er vanaf vrijdag 22 januari ’21 een avondklok worden ingevoerd (21.00 uur). Dat heeft helaas ook consequenties voor onze voedseluitgifte op donderdag(avond). Als bestuur hebben we besloten op donderdag werkzaamheden met een half uur te vervroegen omdat we ons aan de maatregelen dienen te houden. Dat betekent het volgende.

Vanaf donderdag 28 januari:

– ochtendvrijwilligers aanwezig om 8.45.

– middagvrijwilligers aanwezig om 12.45.

– avondvrijwilligers aanwezig om 18.15.

– uitgifte 18.30-19.30.

– 1 tweetal donderdagchauffeurs rijdt twee dagdelen (dus niet voor de ochtend een ander tweetal dan voor de middag) en starten om 8.15.

Mijn vraag aan iedereen die op 28 januari staat ingepland: lukt het om op deze tijd aanwezig te zijn? We hopen op jullie flexibiliteit! Mocht het echt niet lukken, laat het mij dan alsjeblieft zo spoedig mogelijk maar uiterlijk maandag 25 januari ’21 weten, dan probeer ik vervanging te regelen.

Mijn vraag aan alle vrijwilligers: als je in februari een bepaalde donderdag niet op deze tijden aanwezig kan zijn, laat het mij alsjeblieft deze week weten. Dus: als je normaal ’s avonds wordt ingepland: bekijk even of je in februari dan om 18.15 aanwezig kunt zijn. Ik hoor graag als dat echt niet lukt.

We hopen op jullie begrip en flexibiliteit. Samen gaat het ons lukken om op tijd voor de avondklok allemaal thuis te zijn. Alvast weer heel erg bedankt voor jullie medewerking!