Help, de Voedselbank loopt warm!

Onderstaand bericht is vanaf vandaag te vinden op verschillende media. Wilt u ook helpen? Doneer via deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=o82taEzKTDSJPYJJTte82g

Help!
Voedselbank Goeree Overflakkee heeft dringend een andere koel-vries bus nodig. Onze oude bus heeft het begeven.

Op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee leven helaas heel wat gezinnen in armoede… Maar wist u dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen geven? De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat hard nodig hebben. Hiervoor halen we restpartijen op bij supermarkten, boeren, tuinders en andere voedselproducenten. Dat doen we met een speciale bus met een koel/vriesinstallatie. Echter… deze bus is helaas ter ziele gegaan….

We hebben dus een nieuwe bus nodig. Broodnodig!
Met een nieuwe koelbus kunnen we de komende jaren het kostbare voedsel weer op een veilige en verantwoorde manier vervoeren. En daarmee gezinnen die onder de armoedegrens leven blijven ondersteunen. Laten we als bewoners van ons mooie eiland Goeree-Overflakkee elkaar helpen.

Donaties
De Voedselbank is volledig afhankelijk van giften, bijvoorbeeld van fondsen, het bedrijfsleven, serviceclubs, kerken en ook van bijdragen van particulieren. Daarom zijn donaties meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zonder bus kunnen we niet! En zonder úw steun krijgen meer dan 80 gezinnen per week geen voedselpakket. Wilt u ons alstublieft helpen?

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Martin Ista (penningmeester) 06-12960858 of Cees van Dam (voorzitter) 06 50274763. Of stuur een e-mail naar: info@voedselbankgo.nl

Elke donatie is welkom!
Voedselbank Goeree Overflakkee is een ANBI stichting.

Bankrekeningnummer voor het storten van de giften: IBAN rekeningnummer NL95RABO0124465447

Website: www.voedselbankgo.nl