Update verhuizing

Eindelijk kunnen we jullie weer wat verder informeren over de stand van zaken rondom de aanstaande verhuizing.
Zoals gezegd verhuizen we binnenkort naar de locatie van de AGO (Gerard Walschapstraat 9, 3245 MD Sommelsdijk). Omdat alles iets meer tijd kost dan gehoopt, zullen we deze maand nog niet verhuizen. We zijn met onze huidige verhuurder, op basis van wederzijds respect, overeengekomen dat we uiterlijk 31 augustus 2022 verhuisd zullen zijn naar ons nieuwe onderkomen. Halverwege augustus zullen we dus veel handen nodig hebben om te verhuizen. Als je zin en tijd hebt om te helpen, hoor ik dat heel graag!
We hebben dus 2 maanden uitstel gekregen om uit de loods te gaan. Dit kan wel tot gevolg hebben dat jullie op donderdagen geen gebruik meer kunnen maken van de parkeerplaats bij de loods omdat hier andere bedrijfsactiviteiten kunnen plaatsvinden vanaf 1 juli. De loodsbazen willen we vragen te parkeren op de achterste plaatsen tegen het land (dus niet meer bij de ingang van het terrein). Andere vrijwilligers graag parkeren bij ‘de Jonge Spartaan’, ook tijdens de uitgifteavond.
Verkeersregelaars zullen extra alert moeten zijn bij het in- en uitrijden van de cliënten, zodat eventuele werkzaamheden op het terrein niet verstoord worden. Mogelijk is langzamer rijden noodzakelijk.
De komende weken zullen we de verhuizing concreter voorbereiden samen met de werkverdelers. Allemaal bedankt voor jullie betrokkenheid en we hopen op jullie verdere medewerking!