Verhuizing

Bij dezen stellen we iedereen officieel op de hoogte dat de verhuizing van de Voedselbank volgende week zal plaatsvinden. Er is de laatste dagen ontzettend veel werk verzet door vrijwilligers. De nieuwe loods is schoon en klaar voor gebruik. Daar zijn we heel blij mee!
De laatste keer dat we pakketten gaan uitgeven vanuit de oude loods is donderdag 18 augustus. Vanaf volgende week donderdag 25 augustus geven we uit vanuit de nieuwe loods. Het adres is: Gerard Walschapstraat 9, 3245 MD Sommelsdijk.
Vrijwilligers kunnen hun auto’s parkeren aan de voorkant van het pand rondom de voordeur van Goed voor Goed aan de Gerard Walschapstraat.
De route die de cliënten rijden is als volgt:
ROUTE UITGIFTE VB.JPG
We willen vrijwilligers vragen om de eerste keer dat ze komen helpen in het nieuwe pand om 18.30 al aanwezig te zijn. Dan kun je even een rondje lopen, zien waar alles staat en dan kunnen de werkverdelers je instructie geven. Dit geldt zeker ook voor de parkeerwachters: probeer er de komende maand op tijd te zijn, zodat je voor we gaan beginnen goed weet wat er van je verwacht wordt.
We hopen en verwachten dat alles met jullie inzet goed gaat verlopen. Alvast bedankt voor alle medewerking en inzet. We zien ernaar uit jullie in Sommelsdijk te ontmoeten!